Oczyść dobrze z farfocli i resztek białego syfu, namocz w mleku i poczekaj. Przygotuj cebulkę, zioła jak lubisz. Rzucaj na dobrze rozgrzany tłuszcz – tylko się nie poparz. Sól pod sam koniec dopiero. Najlepiej lekko dusić pod przykryciem, a nie smażyć, często obracać. Nie ma posmaku krwi itd. Tylko świeża, nie jakaś trzy czy czterodiowa, ale ona wtedy śmierdzi najnormalniej i wyczujesz, że jest zła. No i w moim przypadku tylko drobiowa. Wieprzowa jest twardawa. Powodzenia. Świetne źródło żelaza dla organizmu. 😉
Też nie przepadam. Ten metaliczny, krwisty posmak. Dlatego jak już muszę jeść, to tylko drobiową(nie jest taka twarda jak wieprzowa) z dużą ilością cebuli, ziół prowansalskich i soli.
Pytanie jest bezzasadne albowiem już niedługo kiedy wszyscy porządni obywatele pójdą do urn wyborczych dokonać właściwego wyboru to w październbiku już na Pana Kaczyńśkiego i Pana Morawieckiego., Oni obiecali nam kochani mieszkania, samochody elektryczne, obwodnice, chuje muje, plusy takie i plusy owakie chuj z nimi.
I wtedy to do jedzenia będzie smaczniutka Podwawelska albo przysmak z ZUSu szyneczka z babuni albo inne desery z PIStacjami. VAT na żarcie będzie nadal zerowy, albo nawet i ujemny, żeby potem żyło się kurwa dostatniej. Gówniane podroby to będzie żarł tylko Mietek z zaplecza i mesio.
Też tak mam, gorzki szajs.
Oczyść dobrze z farfocli i resztek białego syfu, namocz w mleku i poczekaj. Przygotuj cebulkę, zioła jak lubisz. Rzucaj na dobrze rozgrzany tłuszcz – tylko się nie poparz. Sól pod sam koniec dopiero. Najlepiej lekko dusić pod przykryciem, a nie smażyć, często obracać. Nie ma posmaku krwi itd. Tylko świeża, nie jakaś trzy czy czterodiowa, ale ona wtedy śmierdzi najnormalniej i wyczujesz, że jest zła. No i w moim przypadku tylko drobiowa. Wieprzowa jest twardawa. Powodzenia. Świetne źródło żelaza dla organizmu. 😉
Też nie przepadam. Ten metaliczny, krwisty posmak. Dlatego jak już muszę jeść, to tylko drobiową(nie jest taka twarda jak wieprzowa) z dużą ilością cebuli, ziół prowansalskich i soli.
Musisz jeść? A co? Nie możesz nic innego zrobić, bo mama ugotowała?
Pytanie jest bezzasadne albowiem już niedługo kiedy wszyscy porządni obywatele pójdą do urn wyborczych dokonać właściwego wyboru to w październbiku już na Pana Kaczyńśkiego i Pana Morawieckiego., Oni obiecali nam kochani mieszkania, samochody elektryczne, obwodnice, chuje muje, plusy takie i plusy owakie chuj z nimi.
I wtedy to do jedzenia będzie smaczniutka Podwawelska albo przysmak z ZUSu szyneczka z babuni albo inne desery z PIStacjami. VAT na żarcie będzie nadal zerowy, albo nawet i ujemny, żeby potem żyło się kurwa dostatniej. Gówniane podroby to będzie żarł tylko Mietek z zaplecza i mesio.
Bo nie umiesz jej przyrządzić 😉
Żryj i sie ciesz bo to zdrowe jest
Zawsze uważałem,że takie rzeczy jedzą tylko barbarzyńcy.
a ja czuję się lepiej jak jest ładna pogoda.
Ja uwielbiam wątróbkę
Tak, po stokroć jebac wątróbkę, obrzydliwe gowno