Chujnia w pizzerii

Hej! Pracuję w Krakowie jako kucharz w jednej ze znanych ogólnie w Polsce sieci pizzerii. Wiadomo jak jest z klientami – czasem trafi się jakiś upierdliwy skurwysyn – niemiły albo burczy przez telefon, albo zamawia coś a później zmienia zamówienie, albo pierdoli coś, wypytuje o promocje, drąży temat, jakby się nie mógł normalnie zdecydować, a czasu brak, albo składa zamówienie tuż przed zamknięciem. Można byłoby się zajebać od wkurwienia, ale mam sposób na odreagowanie. Są w tych kręgach znane sposoby na takich chujów 🙂 . Otóż idę na zaplecze, grzebię ręką w dupie, wracam i wycieram tę rękę w ciasto. Chujnia polega na tym, że ostatnio taki skurwiel zadzwonił po fakcie z reklamacją, że ma włosy w pizzy. Odebrał kierownik i powiedział, że wyśle kierowcę, żeby ten dowiózł nową pizzę, a odebrał starą. Skurwiel nawet nie chciał nowej pizzy, awanturował się, mówił, że powiadomi prasę i takie tam. Sprawa skończyła się tak, że został zwolniony mój kumpel, też kucharz, bo kierownik myślał, że to on zrobił tę pizzę z włosami. Kumpel też w sumie myślał, że to on – tyle się tego przewija, że później trudno dojść co kto robił. O tyle dobrze w tej chujni, że to nie mnie zwolnili. Teraz to dopiero zaserwuję jebanym skurwysynom takie niespodzianki i dodatki szefa kuchni, o jakich się filozofom nie śniło. Prośba do Was – bądźcie mili dla obsługi w restauracjach, bo praca tam to nie lada stres.

15
47

Komentarze do "Chujnia w pizzerii"

  1. chujowiczu! zarabiaj z kluu.pl, bez działalności gospodarczej, konto automatycznie weryfikowane
  2. Jeśli to nie zmyślone, to jesteś kurwa i zasługujesz na takie traktowanie jakie serwujesz innym, a na wywalenie z pracy to już na pewno – jeszcze na dodatek posłałeś na odstrzał kumpla, czyli całkiem nie masz honoru. Wstyd, żeś Polakiem, tacy ludzie jak Ty niszczą nam na świecie opinię i generalnie obsyfiają życie w tym kraju. Pozdrawiam wszystkich normalnych, uprzejmych i wyrozumiałych pracowników gastronomii!

    0

    0
    Odpowiedz
  3. Dla mnie jesteś zwykłym, smarkatym gnojkiem, któremu należałoby nakopać do dupy. Obraża się, tupie nogą jak dzieciak i kombinuje jak zrobić innym na złość zamiast przyjąć po męsku na klatę co go spotyka, zmierzyć się z tym, znaleźć wyjście z sytuacji. Jedna z cech charakteryzujących mężczyznę to opanowanie. Jak ktoś zachowuje się jak cham, to nie znaczy, ze ty musisz. Nie umiesz opanować sytuacji i zapanować nad sobą, być asertywnym, tylko chowasz się potem jak szczur po kątach i wygrzebujesz włosy z dupy. Kurwa mać! Na to aż słów brak! Co za przejaw tchórzostwa i debilizmu. Prawdziwy facet trzyma fason w każdej sytuacji, ma klasę i na pewno nie robi takich rzeczy! Nie pasuje ci? Zmień pracę na taką, w której nie masz kontaktu z ludźmi! I nie, nie jestem jednym z klientów pizzeri, nie mam ochoty jeść poza domem przez takich gówniarzy kretynów jak ty! 2 lata pracowałem z klientami, z których większość nie wiedziała czego chce i w życiu nie przyszło mi do głowy strzelać fochy z tego powodu. Od tego jesteś żeby przedstawić ofertę, doradzić, przyjąć zamówienie, choćby minutę przed końcem pracy, bo za to ci płacą. Gdzie u ciebie szacunek do pracy i ludzi, pokora, profesjonalizm? Swoją matkę tez byś tak obsłużył? I kończąc – kobiety też czytają chujnię. Hańbisz męską płeć i jest mi za ciebie przed nimi wstyd.

    0

    0
    Odpowiedz
  4. Straszny burak z Ciebie, jak można tak klientów traktować, sama pracowałam w branży gastronomicznej i fakt różni ludzie się trafiali, ale nigdy by mi do głowy nie przyszło, aby takie rzeczy robić…a na miejscu zwolnionego kucharza skopałabym Ci dupę…

    0

    0
    Odpowiedz
  5. Mam nadzieję że twój szef to czyta i cię teraz zwolni. Kutasie.

    0

    0
    Odpowiedz
  6. Brawo chuju!!!

    0

    0
    Odpowiedz
  7. Cześć brachu po fachu. My też tak załatwiamy zjebanych klientów, ale u nas większy hardkor – ser z zagrzybiałej pyty mojego starego owczarka zaledwie otwiera menu sekretnych dodatków. BTW próbowaliśmy leczyć owczarka, ale na nic się to zdało. Ma cały czas grzyba, bo jest stary i jego układ odpornościowy jest słaby. Poza tym rucha każdą dziurę, jaką uda mu się dopaść – nekrofil jebany. Do tego liże jakieś zgniłe gówna a następnie tę swoją pytę. Śmierdzi to jak nie wiem co…

    1

    0
    Odpowiedz
  8. Za to Ty to chodząca szlachetność…Nie mieć odwagi, by przyznać się do winy w tej sytuacji, to gorsze niż zachowywanie się tych skurwysynów.

    0

    0
    Odpowiedz
  9. Żeby cie skurwysynu zadusiło sumienie, że wyjebali niewinnego kucharza.

    0

    0
    Odpowiedz
  10. ludzie na takim poziomie intelektualnym nie powinni pracować nawet w pizzerii… sorry, ale co to za zachowanie? wiadomo, ludzie to chamy, mogą wkurzać itp., ale swoim zachowaniem pokazujesz, że jesteś wiele gorszy od nich. i ta radość, że zwolnili twojego kolegę… ;/ rzeczywiście powód do dumy, że przez ciebie porządny człowiek stracił prace. GRATULACJE!

    0

    0
    Odpowiedz
  11. hahahah 😀

    0

    0
    Odpowiedz
  12. Kurwa, jak ja się cieszę, że jestem z Wrocławia a nie z Krakowa, bo jeszcze bym trafiła na Twoją obesraną pizze.
    Rozumiem że czasem trzeba coś odreagować, ale żeby jakimiś resztkami gówna z Twojej nie wiadomo kiedy mytej dupy smarować pizze? życzę Ci, żebyś trafił na orzyganą albo ospermioną.

    0

    0
    Odpowiedz
  13. jesteś zwykłym śmieciearzem.. i co spuścisz mi się za ten komentarz do pizzy bałwanie?

    0

    0
    Odpowiedz
  14. Świnia! Idź się leczyć

    0

    0
    Odpowiedz
  15. Tu autor. Kurwa , nie wiecie, co to jest praca w gastronomii. A kumpel był zjebanym frajerem i nie zamierzam nadstawiać za niego dupy. Mógł powiedzieć, że to nie on zrobił, a powiedział idiota – tak, to ja zrobiłem tę pizzę, zachowałem wszystkie zasady higieny i nie mam pojęcia, skąd by się mogły wziąć włosy. No kurwa, frajerów nie brakuje w tym świecie.

    1

    0
    Odpowiedz
  16. Wiessz co??! Już na 100% nie zmówię pizzy! Jak ci nie wstyd. Nie wierzę, że jesteś taki, ale zdaje mi się, że to zmyśliłeś, bo klienci byli na serio niemili kurde!

    0

    0
    Odpowiedz
  17. A ja cię rozumiem. Ile można znosić chamów, którym się wydaje, że za 20 złotych mogą z kogoś robić szmatę do wycierania podłóg.

    1

    0
    Odpowiedz
  18. Wydaje mi się, że prowokacja. Ale jeśli nie-to jesteś osobą ,która nie ma odwagi się przyznać. Dodatki „z dupy”popieram, sam różne świństwa w życiu upierdliwym ludziom robię kiedy się da.Ale to że twój kolega wyleciał przez ciebie-skandal.

    1

    0
    Odpowiedz
  19. A i jeszcze jedno-nie kucharz tylko pizzerman.

    0

    0
    Odpowiedz
  20. Ja Cię doskonale rozumiem, tez pracowałam w pizzerii i w momencie kiedy klient traktował mnie jak gówno, bo wielki pan zamawia aż za 30zł, to informowałam kolegów z kuchni i też dodawali takiemu coś od siebie. A wy wszyscy, którzy się tak burzycie, polecam wam popracować w gastronomii przez kilka dni, jestem pewna, że zaraz by was kusiło do małej zemsty. Niech to będzie przestroga dla tych wszystkich zjebów, debili i ważniaków.

    1

    0
    Odpowiedz
  21. Reasumując: pyta owczarka rządzi…

    0

    0
    Odpowiedz
  22. o ja pierdolę …

    0

    0
    Odpowiedz